O Nama

Vet Centar Usluge

Veterinarska stanica Vet Centar Banja Luka svojim klijentima pruža gotovo sve usluge koje savremena veterinarska medicina poznaje.


Preventiva

Savremen pristup u veterini podrazumjeva redovne mjere preventive kao prvu odbranu od teških zaraznih bolesti. Ove bolesti karakteriše teško stanje i neizvjestan tok liječenja, a za preventivu dovoljna je samo redovna vakcinacija.
Redovna godišnja vakcinacija je ujedno i prilika da se izvrši kompletan klinički pregled i na vreme otkriju potencijalni zdravstveni problemi.

DETALJNIJE


Hirurgija

Hirurgija je posebna disciplina veterinarske medicine i grana kliničke medicine koja se bavi liječenjem bolesti koje se moraju liječiti rukom hirurga uz primjenu za to predviđenih instrumenata.
Postoje neka određena oboljenja pasa i mačaka kada je izlječenje uspješno jedino u slučaju korištenja i uz pomoć hirurgije.

DETALJNIJE


Ortopedija

Ortopedija je posebna grana hirurgije koja se bavi bolestima i problemima lokomotornog sistema. Najčešće ortopedske intervencije su hirurške sanacije razlicitih preloma, prekida ligamenata, urođenih ili naslednih deformiteta.
Uspjeh ortopedske intervencije samo djelimicno zavisi od uspješnosti obavljene operacije a u mnogome od upornosti i pažnje vlasnika.

DETALJNIJE


Laboratorija

Veliku pažnju u našoj ustanovi smo posvetili laboratorijskoj dijagnostici. Savremen pregled uzoraka tkiva, krvi, stolice ili urina nam pomažu da na brži i sigurniji način uspostavimo validne dijagnoze.
Mnoge dijagnostičke procedure ne traju mnogo vremena, mogu se uraditi dok su klijenti u klinici, te na taj način veoma brzo dovesti do prave dijagnoze.

DETALJNIJE


Internistički Pregledi

Internom medicinom nazivamo naučnu oblast koja se bavi preventivom, dijagnostikom, i terapijom bolesti. U širem smislu, može se reći da je interna medicina liječenje koje ne obuhvata hirurške intervencije u cilju izlečenja.
Veliki deo interne medicine se bavi problematikom vezanom za uspostavljanje tačne dijagnoze, detaljanim kliničkim pregledom ili dodatnim dijagnostičkim ispitivanjima.

DETALJNIJE


Radiološka Dijagnostika

Savremenu veterinarsku medicinu danas je nemoguće zamisliti bez kvalitetne radiološke, odnosno rendgenske dijagnostike. Ona nam svakodnevno omogućava postavljanje precizne kliničke dijagnoze za gotovo sva oboljenja.
Visoki kvalitet rendgenskog snimka i visoka stručnost veterinara koji ga procenjuje su od presudnog značaja za kvalitetan medicinski tretman.

DETALJNIJE


Ultrazvučna Dijagnostika

Ultrazvučna dijagnostika je medicinska tehnika koja se koristi za vizualizaciju unutrašnjih organa, mišića i tkiva, mjerenje njihove veličine, kao i praćenje njihove strukture i patoloških procesa u realnom vremenu.
Pregled ultrazvukom, za razliku od drugih vrsta pregleda nije traumatičan za naše pacijente, kućne ljubimce, te ga oni uglavnom lako podnose.

DETALJNIJE


Stomatološke Intervencije

Zubi predstavljaju veoma važan organ u životu svake jedinke koji su izloženi brojnim nepovoljnim mehaničkim i hemijskim uticajima sredine.
Zato se treba truditi da što duže ostanu zdravi kako bi životinja mogla da se normalno hrani i u poznijim godinama. Pravovremeno uklanjanje zubnog kamenca i poliranje zuba će umnogome tomu pomoći.

DETALJNIJE


Reprodukcija

Reprodukcija kućnih ljubimaca, prevashodno pasa i mačaka je jedna od najsloženijih oblasti u savremenoj veterinarskoj medicini. To je stručni izazov za veterinara, ali i oblast u kojoj se očekuje visoki nivo saradnje sa vlasnicima ljubimaca.
Vještačka oplodnja i osjemenjavanje, praćenje toka trudnoće, asistiranje pri porođaju ili carski rez su samo neke od svakodnevnih izazova zaposlenih u našoj ustanovi.

DETALJNIJE


Veleprodaja Lijekova i Apoteka

Veterinarska stanica Vet Centar Banja Luka, pored standardnih usluga veterinarske medicine, klijentima nudi sve vrste lijekova i preparata u savremeno opremljenoj apoteci.
Kod nas možete naći veliki izbor lijekova i preparata za pse, mačke, glodare kao i za ukrasne ptice i golubove. Takođe se možete informisati o zdravlju ljubimaca i dobiti neophodne savjete od veterinara.

DETALJNIJE

Izaberite termin i zakažite pregled

Zakažite pregled veterinara

Unesite svoje podatke u formu, izaberite veterinara i termin koji Vam odgovara, opišite u par riječi razlog dolaska, a mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u što kraćem roku i potvrdimo Vaš zakazani termin pregleda.


POZOVITE NAS BILO KADA

+387 65 981 786


POSJETITE NAS LIČNO

Karadjordjeva 79 b
78000 Banja Luka


ZAKAŽITE PREGLED

Popunite formu za online zakazivanje pregleda.


  Vaše Ime

  Vaša Email Adresa

  Izaberite veterinara

  Izaberite željeni datum pregleda

  Kratak opis sa razlogom posjete

  logo footer

  logo footer


  VET CENTAR
  BANJA LUKA

  Mob: +387 65 981 786
  Tel: +387 51 288 850
  Tel: +387 51 288 851
  E-mail: contact@vetcentar.com
  E-mail: vetcentar@teol.com

  PRATITE NAS
  SOC. MREŽE  DEŽURNI TELEFON
  +387 65 981 786


  PhonePhonePhone


  Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.