Veterinarska Stanica sa Apotekom

Vet Centar Banja Luka

Nekoliko riječi o našoj ustanovi: istorijat, razvoj, usluge koje nudimo, šta drugi kažu o nama, svi naši spoljni saradnici kao i naši planovi za budućnost.

Veterinarska Stanica
VET CENTARVet Centar doo Banja Luka je osnovan 2010. godine kao veterinarska ambulanta sa ciljem da pruži vrhunsku uslugu u liječenju kućnih ljubimaca. Tokom svoga postojanja i rada, ambulanta je u skladu sa zahtjevima klijenata i tržista, konstantno proširivala i svoje djelatnosti. Tokom 2012. godine u sklopu ambulante je otvorena veterinarska apoteka i prodavnica (pet shop), a u 2015. godini ambulanta je promjenila organizacioni oblik i postala veterinatska stanica.

Veterinarska stanica “Vet Centar” Banja Luka, danas je ustanova u kojoj je zaposleno  7 (sedam) iskusnih visokokvalifikovanih doktora veterinarske medicine, koji rade u različita 4 sektora (mala praksa, velika praksa, sektor poljoprivrede,sektor prodaje veterinarskih lijekova i opreme). Stanica pokriva gotovo sve oblasti u veterinarskoj medicini (98% svih veterinarskih usluga).

Za Vaše ljubimce, u Veterinarskoj stanici “Vet Centar”, možete potražiti neke od usluga: Usluge preventivne medicine i vakcinacije, sve vrste hirurških usluga, usluge iz oblasti ortopedije, usluge iz oblasti radiološke dijagnostike, sve vrste laboratorijskih usluga, internističke preglede Vaših ljubimaca, usluge iz oblasti ultrazvučne dijagnostike, razne vrste stomatoloških usluga kao i pomoć i asistencije prilikom reproduktivnih procesa kod Vaših ljubimaca.

Tokom 2015. godine u Jošikovoj Vodi je otvorena otvorena i veleprodaja veterinarskih lijekova. Istovremeno su u sklopu istog objekta otvorene poljoprivredna apoteka i ambulanta. Za razliku od naše poslovnice na Laušu, Karađorđeva 79b, ova poslovna jedinica je prvenstveno orijentisana na rad sa krupnim domaćim životinjama, ili takozvana “velika praksa”.

Sa ponosom možemo izjaviti da je Veterinarska stanica “Vet Centar” Banja Luka, danas jedna od najkompletnije opremljenih veterinarskih ustanova na području Banjaluke. Bez lažne skromnosti, možemo reći da smo klinika opremljena najsavremenijom i najkvalitenijom opremom za pužanje svih vrsta usluga svojim klijentima. Tim od 11 visoko osposobljenih stručnjaka se svakodnevno trudi da Vašim ljubimcima pruži najkvalitetniju moguću uslugu, …kakvu oni i zaslužuju.

U 2018. godini, “Vet Centar” proširuje djeltnosti, te pokreće vlastitu proizvodnju veterinarskih preparata i vlastiti brend pod nazivom “Vet Line”. Prvi proizvod iz vlastite linije je antiprazitski šampon za ljubimce. Planovi za budućnost su nam proširenje proizvodnog asortimana uz ispunjavanje visokih standarda kvaliteta.

Zdrav ljubimac i zadovoljan vlasnik je uvijek najveća nagrada za svakom veterinaru, te se zato svakodnevno trudimo da zadovolimo sve potrebe naših cijenjenih klijenata. Modernizovanjem naše web stranice, našim klijentima smo omogućili i online prodaju putem webshopa, kao i dostavu proizvoda na kućnu adresu. Za bilo kakve sugestije, žalbe ili nesporazume, budite slobodni da nas kontaktirate 24 sata dnevno.Radno Vrijeme

Radno vrijeme Veterinarske stanice Vet Centar   Karađorđeva 79 b, Banja Luka.
Hitne Intervencije

Potrebna Vam je hitna intervencija nakon radnog vremena? Pozovite naš dežurni telefon.


Telefon: +387 65 981 786

Vet Centar Virtuelna Tura 360°

Razgledajte prostor naše veterinarske stanice, pregledom od 360°. Doživite prostor virtuelnom šetnjom kroz unutrašnjost objekta, tako što jednostavno pomjerate sliku kursorom miša, …prelazite iz jedne prostorije u drugu, uvećavate ili umanjujete neke detalje na slici. Prostor možete pregledati 2D pogledom, a za potpuni doživljaj prostora možete koristiti i VR naočare za trodimenzionalni pregled.

Renomirana imena veterinarske medicine u regionu

Rekli su za Vet Centar

Zadovoljstvo nam je da Vam prenesemo mišljenja o Vet Centru, nekih od bardova veterinarske medicine na ovim prostorima.

Vet Centar Banja Luka je savremeno opremljena ambulanta sa osobljem koje ozbiljno shvata važnost unapređivanja i praćenja znanja. Posvećenost pacijentu i rad u porodičnoj atmosferi, čine da se uvijek osjećam kao kod kuće.

Dr sc.vet.med. ZORAN LONČAR
Veterinarska klinika “LONČAR“
BEOGRAD


Raduje me kada imam priliku sarađivati sa prijateljima iz Vet Centra Banja Luka, koji su uvijek na raspolaganju svojim pacijentima. Konstantna edukacija i ulaganja u najsavremeniju aparaturu, garancija je sigurnosti i kvaliteta.

Dr vet.med. ŽARKO ĆIRIĆ
Centar za ortopediju i dijagnostiku “VETPOINT“
ZAGREB


Svakom profesoru je zadovoljstvo sarađivati sa mladim ljudima koji neprekidno rade na podizanju svoga nivoa znanja i usluga. Raduje me što svojim savjetima i edukacijom učestvujem u svakodnevnom razvoju Vet Centra.

Prof. dr NIKOLA KRSTIĆ
Katedra za radiologiju i radijacionu higijenu
Fakultet Veterinarske Medicine BEOGRAD


Rad Vet Centra u brojkama

Nagrade i Priznanja

Naš gotovo desetogodišnji rad su karakerisale mnoge uspješne intervencije kao i veliki broj klijenata koji je prošao kroz Vet Centar.


0123456789001234567890%

VETERINARSKIH USLUGA

Kod nas možete dobiti gotovo sve moguće veterinarske usluge potrebne Vašem ljubimcu.


01234567890012345678900123456789001234567890+

PREGLEDANIH PACIJENATA

U toku rada Vet Centar stanice, uspješno smo intervenisali na preko 5000 pacijenata.


01234567890

DOKTORA VETERINE

Tim visokoobrazovanih stručnjaka Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku.


0123456789001234567890+

GODINA ISKUSTVA

Dugogodišnje iskustvo u oblasti veterinarske medicine je garancija za kvalitetnu uslugu.


Radno Vrijeme

PON – PET
8:00 – 20:00
SUBOTA
8:00 – 14:00
NEDELJA
9:00 – 11:00

POZOVITE NAS BILO KADA

+387 65 981 786


POSJETITE NAS LIČNO

Karadjordjeva 79 b
78000 Banja Luka


ZAKAŽITE PREGLED

Popunite formu za online zakazivanje pregleda.


logo footer

logo footer


VET CENTAR
BANJA LUKA

Mob: +387 65 981 786
Tel: +387 51 288 850
Tel: +387 51 288 851
E-mail: contact@vetcentar.com
E-mail: vetcentar@teol.com

PRATITE NAS
SOC. MREŽEDEŽURNI TELEFON
+387 65 981 786


PhonePhonePhone


Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.