CINKVITAMINSKA KREMA 50g

8.50 KM

Cinkvitaminska krema 50g – Krema omekšava i hrani kožu lica i tela, stvarajući na površini kože tanki nepropusni film, čime se usporava gubitak vode sa površine kože.

Product Description

Cinkvitaminska krema u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju aktivnih komponenata: vitamin E, kokosovo ulje, riblje ulje ,ulje nevena, cink oksid i talk.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu i medjusobnoj sinergiji aktivnih komponenata i lipofilnih emolijenasa, krema neguje i štiti suvu,ispucalu, grubu i hrapavu kožu. Krema omekšava i hrani kožu lica i tela, stvarajući na površini kože tanki nepropusni film, čime se usporava gubitak vode sa površine kože, a ujedno je štiti od uticaja sunca, hladnoće, vetra i drugih nepovoljnih spoljašnjih faktora.

Sam jon cinka je toksičan za bakterije te tako deluje dezinficijentno. Riblje ulje koje sadrži vitamine A (retinol) i D (holekalciferol) smanjuje zategnutost i vlaži kožu.

Pokazala se kao veoma efikasna kod ispucale kože.

Proizvodi se više od četiri decenije, a njenu delotvornost i bezbjednost dokazuje više stotina hiljada zadovoljnih korisnika.

Preparat se primenjuje spolja nanošenjem na promenjeno mjesto, mazanjem 1-2 puta dnevno u tankom sloju.

Stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti svake serije izdaje laboratorija za kontrolu kvaliteta Instituta Super Lab u Beogradu.

Pakovanje: tuba od 20g i 50g

Cinkvitaminsku kremu možete nabaviti u svim apotekama.

  logo footer

  logo footer


  VET CENTAR
  BANJA LUKA

  Mob: +387 65 981 786
  Tel: +387 51 288 850
  Tel: +387 51 288 851
  E-mail: contact@vetcentar.com
  E-mail: vetcentar@teol.com

  PRATITE NAS
  SOC. MREŽE  DEŽURNI TELEFON
  +387 65 981 786


  PhonePhonePhone


  Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.