BLOOP DROP COAT SHAMPOO

SKU: N/A

10.00 KM85.00 KM

DROP COAT SHAMPOO. Šampon namenjen za pse sa padajućom dlakom.

 

 

.

Product Description

BLOOP
Professional dog shampoo for groomers

Šampon namenjen za pse sa padajućom dlakom.

Formulacija šampona je blaga i obogaćena biljnim uljima Argana koja omogućavaju regeneraciju i zaštitu površinskih slojeva kože. Ekstrakt Ovsa i njegov bogat sastav minerala ishranjuju dlaku i ostavljaju zaštitni film kako bi se sprečila oštećenja dlake izazvana spoljnim faktorima.

Upotreba: Koncentrovana formula.

Razblažiti šampon u odnosu 1:10, zatim naneti na vlažnu dlaku psa. Ostaviti par minuta da deluje. Isprati velikom količinom vode.

Aktivne supstance: PEG7 glyceryl cocoate, glycerin, avena sativa (oat) bran extract, argania spinosa oil, panthenol.

Pakovanje: Dostupno u pakovanjima od 200 ml, 1 l , 5 l , 10 l i 20 l.

Kod odabira rase psa, budući vlasnici treba da budu upoznati sa osnovnom higijenom dlake njihovog ljubimca. Mi u Bloop kozmetici se trudimo da posao oko odabira pravog šampona olakšamo vlasnicima pasa njihovu primenu. Odabir dugodlakih pasa sa padajućom dlakom zahteva poseban tretman dlake. Vlasnici koji se odluče za rase sa dugom i svilenkastom dlakom, imaju jedan zahtevan zadatak u održavanje duge dlake koja deluje impozantno sa odgovarajućom kozmetikom.

Bloop dog cosmetics je razvio šampon za padajuću dlaku sa Aragnaovim uljem i ekstratom Ovsa koji se fregmentira prirodnim putem. Šampon je namenjen psima u dugoj dlaci, koji daje svilenkast efekat. Bloop drop coat šampon i Bloop actvie dog coat mask zajedno u kombinaciji daju izuzetan efekat u pripremama psa za izložbe. Bloop drop coat je blagog i nežnog mirisa badema i cveta vanile.

  logo footer

  logo footer


  VET CENTAR
  BANJA LUKA

  Mob: +387 65 981 786
  Tel: +387 51 288 850
  Tel: +387 51 288 851
  E-mail: contact@vetcentar.com
  E-mail: vetcentar@teol.com

  PRATITE NAS
  SOC. MREŽE  DEŽURNI TELEFON
  +387 65 981 786


  PhonePhonePhone


  Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.