BIOKAT'S ORGANIC FRESH 10L

SKU: 6065

18.00 KM

DIAMOND CARE ORGANIC FRESH 10L prirodni proizvod napravljen od obnovljivih sastojaka i prirodnog cvijeća lavande.

Product Description

Čisti, prirodni proizvod napravljen od obnovljivih sastojaka i prirodnog cvijeća lavande. Biokat's ORGANIC fresh se proizvodi 100% od prirodnih, netretiranih biljnih vlakana. Oni dolaze iz održivih evropskih izvora. Biokat ORGANIC fresh sadrži prirodne cvijeće lavande. Oni pružaju čist i prirodan miris lavande. Vrlo djelotvorna i ekonomična ORGANIC svježa je posebno djelotvorna mačka, jer su biljna vlakna izuzetno upijajuća.

Svakodnevno morate ukloniti grudice, tako da ostatak punjenja smeća može ostati u posudi za mačje nosiljce najmanje 4 do 6 nedelja. Možete pronaći detalje o tome koliko će ova torba trajati na prednjoj strani torbe. Jaka apsorpcija mirisa Neugodni mirisi brzo se apsorbuju zahvaljujući posebnoj cevastoj strukturi naših biljnih vlakana. Ovo dugo zaustavlja mirise. Do 700% apsorpcije ORGANIC fresh je prirodno skupljanje smeća napravljeno od posebno upijajućih biljnih vlakana koja deluju kao spužva. Potpuno upijaju tečnosti. Formiraju se grudvice koje zatvaraju tečnost kao i miris. Jednostavno nošenje ** Naša biljna vlakna teže do 70% manje od usporedive mačke iz prirodne gline. To ih čini posebno lakim za nošenje. Odložite pojedinačne grude na jednostavan i higijenski način! *** Stavite grudice u toalet jednu po jednu, pustite ih da se slome i zatim isperite. Ne stavljajte višestruke grudice u toalet u isto vrijeme! Ostatak stelje za mačke nije pogodan za odlaganje u kućni toalet, ali se može odlagati samo u kompost ili organsku kantu za otpad.

Obavezno se pridržavajte lokalnih propisa. 100% bio-razgradivo Naša vlakna su pogodna za kompost. Ovo čini naše leglo mnogo boljim za životnu sredinu! Više informacija na www.biokats.info. Držite pakovanje dalje od djece i životinja – opasnost od gušenja!

Čuvati na suvom mjestu.

  logo footer

  logo footer


  VET CENTAR
  BANJA LUKA

  Mob: +387 65 981 786
  Tel: +387 51 288 850
  Tel: +387 51 288 851
  E-mail: contact@vetcentar.com
  E-mail: vetcentar@teol.com

  PRATITE NAS
  SOC. MREŽE  DEŽURNI TELEFON
  +387 65 981 786


  PhonePhonePhone


  Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.