Loyalty Cards Za Najvjernije Članove Vet Centra

Loyalty Cards Za Najvjernije Članove Vet Centra

oglas_test6-1200x900.jpg

članska karta

 

Deset godina uspješne saradnje sa klijentima.

Obzirom da se bliži desetogodišnjica našeg uspješnog rada, odlučili smo da se na neki način odužimo našim vjernim klijentima koji nas podržavaju i vjeruju u nas. Veterinarska stanica Vet Centar Banja Luka će svoje vijerne klijente nagraditi sa Loyalty Card, kojom će moći ostvariti mnogobrojne povoljnosti tokom korištenja naših usluga, kupovine opreme ili hrane u našoj veterinarskoj stanici.

Prilikom posjete našoj stanici, kod Vašeg veterinara se raspitajte za mogućnost ostvarivanja prava na dodjelu kartice lojalnosti, odnosno Loyalty Card. Svi oni koji redovno koriste naše usluge će dobiti ovu karticu.

loyality card

 

Pogodnosti posjedovanja kartice nisu striktno definisane, a šta to znači?

Na profilima naših društvenih mreža, na stranicama naše web stranice ili na objavama u samoj veterinarskoj stanici, osoblje Vet Centra će Vas povremeno obavještavati kakve pogodnosti sa Loyalty Card možete ostvarivati tokom određenog perioda.

Nekada će to biti popusti na hranu za Vaše ljubimce, nekada popust na opremu za njih ili na neke od preventivnih intervencija, odnosno intervencija tokom liječenja ljubimaca. U svakom slučaju, trudićemo se da se osjećate zadovoljno i posebno zato što ste naš vijerni klijent.

Pratite nas na društvenim mrežama, lajkujte našu  Facebook stranicu ili pratite naš Instagram nalog, te budite blagovremeno obaviješteni o trenutnim akcijama i pogodnostima za vlasnike Loyalty Card.

 

 

logo

logo footer

logo footer


VET CENTAR
BANJA LUKA

Mob: +387 65 981 786
Tel: +387 51 288 850
Tel: +387 51 288 851
E-mail: contact@vetcentar.com
E-mail: vetcentar@teol.com

PRATITE NAS
SOC. MREŽE



DEŽURNI TELEFON
+387 65 981 786


PhonePhonePhone


Copyright by Vet Centar 2019. All rights reserved.